Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Zithromax mot klamydiainfektion

Zithromax receptfritt
Zithromax är en antibiotikakur. Zithromax innehåller azitromycin, ett makrolid-antibiotikum som dödar många sorters bakterier. Den används för att behandla en lång rad bakterieinfektioner, såsom exempelvis klamydia, gonorré, ospecifik uretrit, ureaplasma och mykoplasma.
Aktiv substans: Azithromycin
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Zithromax (Azithromycin)?

Zithromax (Azitromax) är en antibiotika som används för att behandla infektioner orsakade av bakterier. Genom att förhindra bakteriernas möjlighet att producera proteiner, hindrar Zithromax först spridningen av bakterierna och slår sedan ut de flesta bakteriella infektioner. Azithromycin är antibiotika som används för att behandla bakteriella infektioner som klamydia, ospecifik uretrit, ureaplasma och mycoplasma genitalium. Det är idag populärt att köpa Zithromax online. Denna medicin ordineras vanligen för behandling av:

  • klamydia och mycoplasma
  • infektioner i luftrör och lungor såsom kronisk luftrörskatarr och lunginflammation
  • infektion i halsmandlarna, svalget eller bihålorna
  • öroninfektioner (akut otitis media)
  • infektioner i hud och mjukvävnad.

Azithromycin är en mycket effektiv antibiotikabehandling som tåls av de flesta och är speciellt framgångsrik i att behandla könssjukdomar som klamydia, ureaplasma, ospecifik uretrit och mykoplasma. Azithromycin förhindrar att bakterierna sprids vilket gör att kroppens naturliga försvar kan slå tillbaka och ta bort viruset från din kropp.

Zithromax stoppar tillväxten av klamydiabakterier eller mykoplasmabakterier. Den bakteriella infektionen kan därmed läka ut och försvinner tillsammans med de symtom och besvär som man eventuellt har haft. Antibiotikan används i stället för att behandla mykoplasma, en könsjukdom som är kusin med klamydia men inte lika vanligt förekommande. Man kan köpa Zithromax för att bota även de sjukdomar som inte är med på den här sidan.

Kan man köpa Zithromax receptfritt?

Det är ingen hemlighet att man inte får köpa Azithromycin receptfritt i Sverige eller Norge. I dessa länder säljs Zithromax som antibiotika och är receptbelagt. Samtidigt tar man detta antibiotikum i hela världen. Därför är det så viktigt att göra Zithromax mer tillgängligt för alla som behöver det. Många farmakologiska företag började tillverka generiska Zithromax (Azithromycin), som är helt lagliga i Sverige på grund av att det originella patentet inte längre gäller. Sådana läkemedel har en liknande aktiv ingrediens och de kostar mycket mindre. Man kan köpa Azithromycin receptfritt på online apotek. Vårt online-apotek erbjuder det bästa priset på Zithromax och möjligheten att slippa lärarbesöket.

Att köpa Zithromax online via oss är alltså tryggt, diskret och enkelt. När du beställer Zithromax via AntibiotikaReceptfritt.com så tillkommer inga dolda avgifter. Du kan därför vara trygg med att priset du ser här är det som gäller! Ett certifierat apotek som våra partners äger har varit på marknaden i 10 år. Klicka på bannern nedan för att köpa Zithromax utan recept.

Pris på Zithromax online

Priset på Zithromax 100 mg kan variera sig mycket beroende på var man köper läkemedlet. Om du köper Zithromax på ett lokalt apotek betalar du mycket mer än vid köpet på online-apoteket. Priset på Azithromycin beror också på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Zithromax Generisk kostar såklart bmindre (det är upp till 30-40 % billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet. Du bör beställa från oss ifall du vill använda dig av Europas äldsta onlineklinik, som i över 10 år har levererat medicinska tjänster och behandlingar med hög kvalitet.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Zithromax kostar på online-apotek. Fast priset på Zithromax 500 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 68 euro för en förpackning med 30 piller.

Zithromax 250 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 30 piller för bara 44 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt på Azithromycin*. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Zithromax receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Dosering

Beroende på vilken typ av infektion du har, så är det läkaren som ordinerar hur ofta och hur länge du ska använda Zithromax. Ofta är en kur mellan en och fem dagar lång, men ibland kan kursen vara ytterligare en tid. Du sväljer läkemedlet tillsammans med ett glas vatten, utan att tugga på tabletten eller kapseln. I samtliga fall så bör Azithromycin tabletter tas på tom mage, antingen en timme före måltid eller minst två timmar efter att du har ätit. Det är viktigt att du fullföljer hela antibiotikakuren, även om du upplever att dina besvär har försvunnit. Detta då infektionen annars kan återkomma. Rekommenderad dos är:

Azithromycin tas som en 3- eller 5-dagarskur:

3-dagarskur: Ta 500 mg (två 250 mg eller en 500 mg tablett) en gång dagligen

5-dagarskur: Ta 500 mg dag 1 (två 250 mg tabletter). Ta 250 mg (en 250 mg tablett) dag 2, 3, 4 och 5

För klamydia och ureaplasma tar man en tablett på 1000mg (500 mg x 2 tabletter) under samma dag.

Den rekommenderade dosen för vuxnas behandling av lungor, öra, hals, urinvägsinfektion, och skinninfektion är 250 mg som ska tas första dagen, följt av 250 mg som tas samma tid varje dag i 4-10 dagar till (konsultera din läkare).

För att behandla infektioner som cellulit, kan en typisk behandlingskur vara 2 st 250 mg-kapslar som tas som engångsdos, en gång dagligen, i tre dagar.

Överstig inte ordinerad dos. Om du glömt att ta en dos ska du ta den så snart som du kommer ihåg. Du ska inte kompensera för en glömd dos med att ta dubbel dos. Läkemedlet skall förvaras på en mörk, och torr plats och bör inte utsättas för solljus. Om du någon gång köpt Zithromax i Sverige vet du säkert hur mycket det kostar. Nu har du en fantastisk möjlighet att köpa Azithromycin receptfritt på nätet och spara pengar.

Azithromycin och alkohol

Kan jag dricka alkohol när jag tar Zithromax? Ja, alkohol påverkar inte effekten av läkemedlet. Dock kan alkoholkonsumtion förvärra eventuella biverkningar som uppstår. Vi rekommenderar att man inte dricker alkohol under behandlingen av den enkla anledningen att kroppens immunförsvar jobbar med att bli fri från bakterierna. Under den tid din kropp eliminerar en infektion så är det sunt att ge kroppen vila och säkerställa att behandlingen ger maximal effekt. Därför avråder vi från att dricka alkohol samtidigt som du tar denna behandling.

Kontraindikationer

Zithromax bör du inte använda om du är överkänslig för dess aktiva substans azitromycin, andra makrolider eller något av de hjälpämnen som läkemedlet innehåller. Du ska heller inte använda läkemedlet när du ammar. Om du har en lever- eller muskelsjukdom, hjärtavvikelse eller någon annan typ av allvarlig sjukdom bör du kontakta sjukvården före användning av läkemedlet.

Biverkningar

Tåligheten mot Zithromax är i allmänhet bra. Vissa personer som är känsliga mot den aktiva substansen kan uppleva biverkningar, där de vanligaste är milt illamående, ingen aptit, yrsel, förstoppning eller problem med magen och huvudvärk. Risken för att få biverkningar ökar om du dricker alkohol.

Ovan är endast en summering över de eventuella biverkningar som finns förknippade med användande av Zithromax.

Mer information

  • Man köper Zithromax (Azithromycin) lagligt och receptfritt i många länder;
  • Du kan hitta mer information om Zithromax på nätet eller från din läkare;
  • På vår hemsida hittar man information om online-apotek där man kan köpa zithromycin receptfritt i Sverige.

Vi gjorde vårt bästa föra att göra informationen på vår hemsida exakt, aktuell och fullständig.

mobile version →