Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Aciklovir receptfritt på apoteket

Aciklovir receptfritt

Beställ Aciklovir receptfritt och säkert på nätet. Aciklovir är ett antivirusmedel. Med Aciklovir behandlar du herpessjukdomar, såsom könsherpes. Denna antivirala behandling kan också användas i förebyggande syfte för att hålla potentiella herpesutbrott i schack. Läkemedlet används även för att behandla munsår och bältros.

Aktiv substans: aciklovir-trifosfat
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Aciklovir?

Aciklovir är ett antivirusmedel. Läkemedlet används vid behandling av infektioner med herpes simplex-virus i hud och slemhinnor, till exempel läppar och könsorgan, eller i ögonen. Aciklovir är bevisat effektivt när det gäller att behandla och förebygga utbrott av könsherpes, munsår och bältros. Aciklovir bromsar förökningen av herpes simplex och herpes zoster viruset. Genom detta upphör utbredningen av viruset och avtar besvären efter några dagar. Det finns inget som kan bota en herpesinfektion, och aciklovir stoppar heller inte infektionen från att spridas till andra människor. Aciclovir är en så kallat generisk version av den populära och vanliga behandlingen Zovirax och innehåller samma effektiva och verksamma substans. Många frågar var man kan köpa Aciklovir receptfritt i Sverige till låga priser. Genom att köpa på online-apotek kan du spara upp till 70 procent!

Det ordineras ofta av läkare till patienter som upplever symptom på herpes för första gången. Om du börjar använda Aciklovir så snart du märker av ett utbrott av herpes kan du avsevärt minska den tid det tar för infektionen att försvinna.

Kan man köpa Aciklovir receptfritt i Sverige?

Det är ingen hemlighet att man inte får köpa Aciklovir receptfritt i Sverige, Norge eller Danmark. I dessa länder säljs aciclovir, som antivirusmedel och är receptbelagt. Samtidigt tar man detta medicin mot bältros i hela världen. Därför är det så viktigt att göra Aciklovir mer tillgängligt för alla som behöver det.

Många farmakologiska företag började tillverka generiska Zovirax (Aciklovir), som är helt lagliga i Sverige på grund av att det originella patentet inte längre gäller. Sådana läkemedel har en liknande aktiv ingrediens och de kostar mycket mindre. Man kan köpa aciclovir receptfritt på online apotek. Vårt online-apotek erbjuder det bästa priset på Aciklovir och möjligheten att slippa lärarbesöket.

Klicka på bannern nedan om du vill ta reda på priset på Aciklovir eller köpa Aciklovir receptfritt.

Fördelar

 • Kan minska återhämtningstiden för ett herpesutbrott avsevärt,
 • Ger snabb åtgärd från smärtsamma och obekväma symptom,
 • Kan tas som förebyggande behandling mot kysssås och genital herpes,
 • Finns i doser på 200 mg, 400 mg och 800 mg

Pris på Aciklovir på apotek

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan vad kostar Aciklovir på apoteket? Aciclovir kan användas för att behandla könsorganherpes, bältros eller utbrott i kallt ont och är mest effektivt när det tas så fort du upplever den initiala stickningen som är associerad med herpesviruset. Tyvärr täcker den medicinska försäkringen inte medicin mot bältros. Därför föredrar de flesta män att beställa Aciklovir receptfritt på online-apotek, för att spara både tid och pengar.

Priset på Aciklovir 400 mg kan variera sig kostar en förpackning på 60 piller ungefär 58 euro. Om du vill köpa Aciklovir ännu billigare är det bäst att köpa Aciklovir i större förpackningar på 90 eller 120 piller.

Aciklovir 200 mg erbjuder det bästa priset. Du kan beställa 60 piller för bara 42 euro. Priset på Aciklovir 200 mg vid köpet av 90 piller är 52 euro.

Vi rekommenderar att köpa det bästa receptfria potensmedlet bara på certifierade apotek. När du trycker på bannern ska du vara överförd till hemsidan av ett pålitligt online-apotek där du kan köpa Aciklovir billigt. Om du vill spara ännu mer använd gärna kupongen XXXX som ger en 10 procent* rabatt på Aciklovir.

* Kupongen gäller endast vid köpet av produkten för mer än €50

Dosering

Aciklovir tabletter kan fås i olika styrkor. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna. Detta hjälper dig att få bästa möjliga effekt, samt sänker risken för eventuella biverkningar.

Aciclovir är tillgängligt för att köpa från vår webbplats i tre doser; 200 mg, 400 mg och 800 mg. 200 mg dosen används oftare, eftersom det är en lägre dos, som kan tas flera gånger under hela veckan med minimal risk för biverkningar. En dos av 400 mg är också tillgänglig för behandling av könsorganherpes och kalla sår, men en lägre dos av 200 mg är effektiv för de flesta människor.

Generell rekommendation för dosering av Aciklovir:

Om du vill bota munsår eller könsherpes är standarddosen en tablett á 200mg. Denna tabelett tas fem gånger om dagen och varvas med fyra gour under fem dagar.

Om du vill ta Aciklovir i förebyggande syfte kan behandlingen pågå från 6-12 månader där du dagligen kommer att ta en tablett á 200mg dagligen med ett tidsintervall på 4 timmar.

Den rekommenderade behandlingen av bältros är en 7-dagars behandling med en tablett á 800 mg gem gånger dagligen. Även här gäller ett tidsintervall på 4 timmar mellan tabletterna.

Om du använder Aciclovir tabletter, svälj 1 eller 2 tabletter, enligt läkarens anvisningar, med ett glas vatten. Dubbla inte dosen om du missar ett intag. Fortsätt istället med nästa dos enligt förskrivna anvisningar. Du ska inte avbryta behandlingen även om symtomen försvunnit. Herpesviruset kan nämligen öka om du slutar att ta läkemedlet för tidigt.

Innan du tar aciklovir

Du ska inte ta detta dessa piller om du är allergisk mot aciklovir eller valaciklovir. Du ska heller inte ta aciklovir-tabletter om du är allergisk mot mjölkproteiner.

Om du har en njursjukdom, ett svagt immunförsvar bör du tala med din läkare innan du börjar ta aciklovir.

Herpes kan överföras till din bebis under förlossningen om du har en genital skada när barnet föds. Om du har herpes genitalis är det väldigt viktigt att förhindra herpesutbrott under graviditeten. Ta dina tabletter enligt instruktioner för att bäst kontrollera din infektion.

Aciklovir passerar genom bröstmjölk och kan skada ett ammande barn. Ta inte dessa piller utan att berätta för din läkare om du ammar en bebis. Ge inte acyclovir-tabletter till ett ungt barn då kvävning kan uppstå.

Aciklovir mot bältros

Cirka 20% av befolkningen får kliniska symtom på bältros någon gång under livet. Bältros är en relativt vanlig virussjukdom vars symptom är en rad av blåsor på huden som oftast uppstår vid midjan, därav namnet bältros. Bältros börjar för det mesta med en intensiv smärta på huden och ger även trötthet, yrsel, feber och huvudvärk. Effektiv behandling med antivirala medel finns, men de måste sättas in inom 72 timmar efter insjuknandet för att ge effekt. Den vanligaste antiviral är aciklovir. Det tas oralt och bidrar till att minska inflammation, liksom smärta i samband med bältros under en attack. Det minskar också långvarig smärta efter en attack. Detta gäller särskilt för dem 55 år och äldre. Man kan köpa Aciklovir för att bota även de sjukdomar som inte är med på den här sidan.

Aciklovir kan användas mot bältros då den underliggande orsaken till bältros är en variant av herpesvirus kallat för hepres zoster eller varciella zoster. En dos av 800mg Aciklovir, fem gånger per dag under sju dagar, är vad som oftast ordineras av läkare mot detta tillstånd. Vid extremt allvarliga utbrott av bältros kan en läkare förlänga behandlingen med ytterligare några dagar. Som vanligt gäller att ju tidigare behandlingen sätts in desto effektivare blir slutresultatet.

Aciklovir tabletter och alkohol

Generellt sett är det säkrast att undvika alkohol under behandling med Aciklovir. Alkohol kan inte bara minska effektiviteten av vissa läkemedel, vilket inte bör vara fallet med Aciklovir, utan också öka risken för biverkningar såsom yrsel.

Biverkningar

Antivirala läkemedel som Aciklovir kan potentiellt orsaka biverkningar, beroende på hur känslig du är mot den aktiva ingrediensen. Följande biverkningar har rapporterats:

 • Yrsel
 • Huvudvärk
 • Trötthet
 • Hudutslag
 • illamående, diarré, magont
 • Diarré
 • Överkänslighet i huden för uv-strålning

Dessa biverkningar bör dock försvinna inom några dagar, men du kan tala med en läkare om du upplever att de blir besvärande. Aciklovir kan också göra dig mer känslig mot solljus. Om behandlingen används under sommaren eller semestern rekommenderar vi därför att du använder ett extra lager solskydd.

mobile version →