Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Principen (Ampicillin) i Sverige

Ampicillin

Ampicillin är ett betalaktam antibiotikum: ett läkemedel som dödar bakterier. Ampicillin kan användas för behandling av följande infektioner: Akut exacerbation av kronisk bronkit, övre urinvägsinfektion orsakad av enterokocker, septikemi samt endokardit orsakad av enterokocker, akut meningit orsakad av Listeria monocytogenes samt neonatal septikemi.

Aktiv substans: acillin
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Ampicillin?

Ampicillin är ett läkemedel för behandling av bakteriella infektioner (antibiotika) och verkar genom att döda bakterier som orsakar infektioner. Den aktiva substansen är acillin, som tillhör läkemedelsgruppen penicilliner. Ampicillin hör till gruppen bredspektrumantibiotika: det bekämpar många sorters bakterier. Ampicillin används för att behandla följande sjukdomar:

  • akut försämring av kronisk luftrörskatarr
  • övre urinvägsinfektion
  • infektion i hjärtklaffarna
  • inflammation i mellanörat
  • blodförgiftning
  • hjärnhinneinflammation orsakad av en bakterie som kallas listeria
  • svåra infektioner hos nyfödda barn
  • lunginflammation då annat penicillin inte hjälper eller är olämpligt av andra skäl

Man kan köpa Ampicillin för att bota även de sjukdomar som inte är med på den här sidan.

Kan jag köpa Ampicillin utan recept?

Det är ingen hemlighet att man inte får köpa Ampicillin receptfritt i Sverige, Norge eller Danmark. I dessa länder säljs ampicillin som antibiotika och är receptbelagt. Samtidigt tar man detta antibiotikum i hela världen. Därför är det så viktigt att göra Ampicillin mer tillgängligt för alla som behöver det.

Man kan köpa Ampicillin utan recept på online apotek. Vårt online-apotek erbjuder det bästa priset på Ampicillin och möjligheten att slippa lärarbesöket. Vi erbjuder en enkel, lättförståelig och säker tjänst vilket garanterar din diskretion och säkerhet utan hela processen.

För att börja processen, klicka då på länken nedan för köpa Ampicillin receptfritt.

Pris på Ampicillin online

Priset på Ampicillin 500 mg kan variera sig mycket beroende på var man köper läkemedlet. Priset på Ampicillin beror också på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Ampicillin Generisk kostar såklart bmindre (det är upp till 30% billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet. Köp gärna Ampicillin på online-apoteket om du vill spara både pengar och tid.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Ampicillin kostar på online-apotek. Fast priset på Ampicillin 500 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 50 euro för en förpackning med 120 piller.

Ampicillin 250 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 120 piller för bara 32 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt på Ampicillin*. När du beställer läkemedel genom oss kommer du ha flera olika alternativ för leveranser och betalning. Du kan välja mellan Posten eller UPS-budfirma för leverans och kort-, eller banköverföring som betalning. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Ampicillin receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Dosering

Ampicillin kan fås i doser på 250 och 500 mg. Generellt bör den tas var 6 timmar eller 4 gånger per dag. Följ noggrant anvisningarna på förpackningen och instruktioner från läkare. Du kan köpa Ampicillin receptfritt men missbruka inte det. Beställ inte mer av läkemedlet än du behöver vid köpet av ampicillin. Om inte läkaren föreskriver annorlunda, är den allmänna rekommenderade doseringen av Ampicillin som följer:

Vid blåskatarr: tre gånger om dagen för 1 kapsel 500 mg
Vid lunginflammation: fyra gånger om dagen 1 kapsel

Vid övriga åkommor kan läkaren föreskriva en annan dosering. Ta detta läkemedel via munnen med ett fullt glas vatten. Ta detta läkemedel på fastande mage, minst 30 minuter före eller 2 timmar efter mat. Om du har glömt att ta ampicillin, ta det till nästa om medicinen är kvar i mer än tre timmar. Annars fortsätter att ta läkemedlet som vanligt.

Andra läkemedel och Ampicillin

Tala om för läkare eller apotekspersonal om du tar, nyligen har tagit eller kan tänkas ta andra läkemedel. Ampicillin påverkar eller påverkas av vissa andra läkemedel t.ex:

allopurinol (läkemedel som används för behandling av gikt). Risken för att få allergiska utslag kan öka

metotrexat (läkemedel som används för behandling av cancer eller reumatism). Biverkningarna av metotrexat kan öka.

Biverkningarna

Ampicillin tolereras i regel bra, men kan i vissa fall förorsaka biverkningar, bl.a.:

allergiska reaktioner som hudutslag, klåda eller nässelfeber, svullnad i ansikte, läppar eller tunga andningsproblem mörk urin feber smärta eller svårigheter att urinera smärta vid sväljning rodnad, blåsor, fjällning eller uppluckring av huden, även innanför munnen anfall ovanlig blödning, blåmärken ovanligt svag eller trött.

Om du får biverkningar, tala med läkare, apotekspersonal eller sjuksköterska. Detta gäller även biverkningar som inte nämns i denna information.

mobile version →