Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Amoxicillin (Amimox) på nätet billigt

Amoxicillin på nätet

Amoxicillin är ett bakteriedödande läkemedel. Detta läkemedel används för att behandla många typer av infektioner, såsom urin, andningsvägar, hud, mag och ben infektioner. Den antingen användas ensamma eller i kombination med klavulansyra och tas i olika former inkluderande tabletter, pulver och sirap.

Aktiv substans: Amoxicillin
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Amoxicillin?

Amoxicillin är ett vanligt och viktigt antibiotikum. Det tillhör en grupp av antibiotika som kallas penicilliner och innehåller det verksamma ämnet amoxicillin. Penicillinen, som är en grupp inom antibiotikum, fungerar så att den hindrar bakteriecellernas uppbyggnad av cellvägg så att de går sönder och dör. Amoxicillin är ett bakteriedödande läkemedel. Det tillhör en grupp av antibiotika som kallas penicilliner och innehåller det verksamma ämnet amoxicillin.

Amoxicillin (Amimox) – används oftast när annat penicillin så som Kåvepenin inte fungerar vid öroninflammation, lunginflammation och bihåleinflammation. På online-apotek kostar Amoxicillin mycket mindre än på lokala apotek. Det är en av fördelarna med att köpa Amoxicillin online.

Kan man köpa Amoxicillin receptfritt?

Det är ingen hemlighet att man inte får köpa Amoxicillin receptfritt i Sverige, Norge eller Danmark. I dessa länder säljs Metronidazol som antibiotika och är receptbelagt. Samtidigt tar man detta antibiotikum i hela världen. Därför är det så viktigt att göra Amoxil mer tillgängligt för alla som behöver det.

Många farmakologiska företag började tillverka generiska Amoxicillin, som är helt lagliga i Sverige på grund av att det originella patentet inte längre gäller. Sådana läkemedel har en liknande aktiv ingrediens och de kostar mycket mindre. Man kan köpa Amimox receptfritt på online apotek. Vårt online-apotek erbjuder det bästa priset på Amoxicillin och möjligheten att slippa lärarbesöket.

Klicka på bannern nedan om du vill ta reda på priset på Amoxicillin eller köpa Amoxicillin receptfritt.

Dosering

Amoxicillin finns att få i olika styrkor (250 mg, 500 mg och 1000 mg). Dos och behandlingstid beror på vilken infektion man behandlas för. Man tar oftast medicinen tre gånger om dagen. Ta detta läkemedel via munnen med ett fullt glas vatten. Ta detta läkemedel på fastande mage, minst 30 minuter före eller 2 timmar efter mat.

Vuxna och barn med en vikt över 40 kilo: två till tre gånger om dagen 500 mg.

Fördela dessa doser så jämnt som möjligt över dagen. För barn som väger mindre än 40 kilo föreskriver läkaren an annan dosering.

Om man glömmer en dos ska man ta den så fort man kommer ihåg det. Men om det är mindre än halva tiden kvar till nästa dos är det bättre att hoppa över den glömda dosen, och sedan fortsätta som vanligt. Många patienter vill köpa Amoxicillin receptfritt och slippa gå till läkaren. De hittar allt de behöver på nätet. Online-apotek har en del fördelar, bland annat absolut anonymitet, låga priser, rabatter och bonuskampanjer, snabb leverans.

Pris på Amoxicillin i 2018

Om du köper Amoxicillin på ett lokalt apotek betalar du mycket mer än vid köpet på online-apoteket. Priset på Amoxicillin beror också på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Amoxicillin Generisk kostar såklart bmindre (det är upp till 40% billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Amoxicillin kostar på online-apotek. Fast priset på Amoxicillin 250 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 32 euro för en förpackning med 30 piller.

Amoxicillin 500 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 30 piller för bara 29 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt på Amoxicillin*. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Amoxicillin receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Amoxicillin och alkohol

När du tar Amoxicillin, inte dricker alkohol utan att vara godkänd av din läkare. Medan de flesta människor kan konsumera alkohol medan du tar amoxicillin, kan din medicinska situation ge biverkningar

Biverkningar

Precis som vid alla läkemedel kan även penicillin ge biverkningar. De besvär som ibland rapporteras är, bl.a.:

  • Mag-/tarmbesvär (illamående, magont, rinnande diarré);
  • Hudutslag eller klåda. Ta kontakt med läkaren om du får besvär av detta;
  • Svampinfektion i mun eller vagina;
  • Pseudomembranös kolit;
  • Stark klåda, feber eller ansiktssvullnad

Om man får magbesvär kan det ibland lindras om man tar medicinen tillsammans med en måltid.

Mer information

  • Man köper Amoxicillin lagligt och receptfritt i många länder;
  • Du kan hitta mer information om Amoxicillin på nätet eller från din läkare;
  • På vår hemsida hittar man information om online-apotek där man kan köpa Amoxicillin receptfritt i Sverige.

Vi gjorde vårt bästa föra att göra informationen på vår hemsida exakt, aktuell och fullständig.

mobile version →