Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Ciprofloxacin på nätet billigt

ciprofloxacin 500mg
Ciprofloxacin är ett antibiotikum avsett för behandling av olika typer av bakteriinfektioner. Det används bland annat för att behandla urinvägsinfektioner, infektioner som påverkar andningsvägarna och ledinfektioner, och är speciellt effektivt när det gäller att behandla patogener som orsakar gastrointestinala infektioner. Det enklaste och säkraste sättet att köpa Cipro receptfritt är att beställa Ciprofloxacin på nätet.
Aktiv substans: Ciprofloxacin
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Ciprofloxacin?

Ciprofloxacin (varunamn: Ciproxin, Cipro) är ett antibiotikum tillhörande gruppen kinoloner. Kinoloner är så kallade bredspektrumantibiotika. Genom att binda till bakteriernas topoisomeras den ciprofloxacin stoppar DNA-replikation och dödar bakterien. Dess aktiva ämne ciprofloxacin dödar dom bakterier som orsakar bland annat magtarmsinfektioner, urinvägsinfektioner och andra bakterieinfektioner. Detta gör så att symptom som diarré, feber och smärta försvinner. Det används huvudsakligen vid svårare urinvägsinfektioner. Ciprofloxacin används ofta för att behandla infektioner där normala antibiotika inte varit effektiva som en första behandling.

Ciprofloxacin receptfritt: Kan man beställa Cipro lagligt på nätet?

Problemet är att man inte kan bara gå till ett apotek och köpa Ciprofloxacin receptfritt. På de flesta apoteken är det här läkemedlet receptbelagt, och det kan vara dyrt och tidskrävande att få receptet. I sådana länder som Sverige och Danmark gäller strikta regler som regulerar situationen på den farmakologiska marknaden och skyddar de farmakologiska företagens intressen mot kundernas intressen. Många antibiotika är skyddade med patent i Sverige. Tillverkarna erbjuder antibiotika till höga priser medan de begränsar tillgången till de billigare alternativen för patienterna. Frågan är om man kan på något sätt köpa Ciprofloxacin receptfritt.

Nu vet många att om man behöver köpa Ciprofloxacin receptfritt kan man hitta hemsidan på ett online-apotek. Man ska vara säker på att det är ett pålitligt apotek så att man kan beställa läkemedel säkert där. Läs gärna anvisningen som ingår i leveranxförpackningen.

Ställ en fråga till dig själv: var kan jag köpa Ciprofloxacin i Sverige? Vi har bara ett svar: köp gärna Ciprofloxacin online. Det är ett säkert och enkelt sätt att köpa Ciprofloxacin.

Terapeutiska indikationer

 • Pneumoni orsakad av aeroba gramnegativa bakterier. Ciprofloxacin är inte lämpligt vid,
 • Prostatit,
 • Bakteriell enterit,
 • Hud-och mjukdelsinfektioner orsakade av gramnegativa bakterier,
 • Osteomyelit,
 • Intraabdominella infektioner (vid blandinfektioner med anaeroba bakterier ska ciprofloxacin kombineras med ett antibiotikum som är effektivt mot anaerober),
 • Infektioner hos immunsupprimerade patienter

Ciprofloxacin kan också användas för att förebygga infektioner, till exempel hjärnhinneinflammation. Man kan köpa Cipro för att bota även de sjukdomar som inte är med på den här sidan.

Dosering

Drogen säljs under ett antal olika varumärken, men är mest känd under namnet Cipro. Ciprofloxacin finns tillgängligt som tabletter på 250 mg, 500 mg, 750 mg och 1000 mg. Dos och behandlingstid beror på vilken infektion du behandlas för. Man tar oftast Ciprofloxacin två gånger om dagen. Cipro Doseringen beror på svårighetsgraden av urinvägsinfektion.

Dosering av intervall tablettform från 250mg till 750mg varje 12 timmar. Behandlingstid varar mellan 7 till 14 dagar.

Om man glömmer en dos ska man ta den så fort man kommer ihåg det. Men om det är mindre än halva tiden kvar till nästa dos är det bättre att hoppa över den glömda dosen, och sedan fortsätta som vanligt.

Oberoende av varumärke, skall ciprofloxacin aldrig tas i kombination med mjölk eller andra mjölkprodukter, som kan interagera med läkemedel att göra det mindre effektivt

Pris på Ciprofloxacin i Sverige

En av fördelarna med Ciprofloxacin är priset på detta antibiotikum. Men priset på Ciprofloxacin 500 mg kan variera sig mycket beroende på var man köper läkemedlet. Om du köper Cipro på ett lokalt apotek betalar du mycket mer än vid köpet på online-apoteket. Priset på Ciprofloxacin beror också på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Ciproxin Generisk kostar såklart bmindre (det är upp till 30% billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet. Köp gärna Ciprofloxacin på online-apoteket om du vill spara både pengar och tid.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Ciprofloxacin kostar på online-apotek. Fast priset på Ciprofloxacin 750 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 78 euro för en förpackning med 60 piller.

Ciprofloxacin 500 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 60 piller för bara 40 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt på Cipro*. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Ciprofloxacin receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Ciprofloxacin och alkohol

De flesta vet att det många gånger inte är lämpligt alls. När det gäller Ciprofloxacin på verkar inte alkohol denna medicin. Därför kan du ta ett glas vin till maten, även om du använder denna medicin. Vad du däremot bör tänka på är att du äter medicinen för att du har en infektion i kroppen, och att du därför kanske inte tål alkohol på samma sätt som när du är frisk.

Svaret på frågan om det är säkert att blanda Ciprofloxacin och alkohol är alltså att det inte är farligt, men att du själv måste avgöra hur mycket du kan dricka beroende på den sjukdom du lider av. Starkdryck kan frammana eller förstärka biverkningar hos Ciprofloxacin.

Ciprofloxacin och milk

Ciprofloxacin inte bör tas tillsammans med mjölk. Forskarna drog slutsatsen mejeriprodukter minskar biotillgängligheten av ciprofloxacin (den del som når cirkulationen) med 32 till 38 procent och maximal koncentration med 35 procent. Dricka mjölk eller äta mjölkprodukter under tiden du tar ciprofloxacin dramatiskt minskar mängden narkotika som verkligen kommer att nå blodet-den plats där det måste

Kan jag använda Ciprofloxacin när jag är gravid?

Ciprofloxacin rekommenderas inte om du är gravid eller ammar. En läkare kan dock förskriva detta läkemedel om det anses som absolut nödvändigt.

Biverkningar

Det är viktigt att du tar del av denna information och är medveten om hur biverkningarna kan yttra sig samt när du bör söka läkarvård för dem. Ciprofloxacin kan bland annat orsaka följande biverkningar:

 • Illamående, diarr;
 • Ledsmärta;
 • Huvudvärk;
 • Yrsel;
 • Sömnproblem;
 • Hudutslag;
 • Nedsatt aptit;
 • Överkänslighet mot uv-ljus (ta det försiktigt med solandet).

När man behandlas med antibiotika påverkas den normala bakteriefloran bland annat i underlivet. Det kan ibland orsaka en svampinfektion hos kvinnor. Symtomen är bland annat klåda, rodnad och en vitaktig flytning.

En del personer som använder medicinen kan få magbesvär. Till exempel kan man må illa och få lös avföring. Om man får problem med magen kan man pröva att ta medicinen tillsammans med måltid.

mobile version →