Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köpa Metronidazol (Flagyl) receptfritt

Flagyl 400mg
Metronidazol, även kallad Flagyl, är en antibiotika som behandlar olika infektioner som bakteriell vaginos och trikomonasinfektion. Antibiotikan verkar genom att hämma tillväxten av bakterier i kroppen och hjälper immunförsvaret att bryta ner infektionen.
Aktiv substans: Metronidazol
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Flagyl?

Flagyl (Metronidazole) är en antibiotika avsedd för att behandla flera olika typer av infektioner, bland annat bakteriell vaginos och vissa typer av infekterade sår. Dessa är könssjukdomar som enkelt kan behandlas med en engångskur av Metronidazole. Flagyl kan också fungera mot andra typer av mikroorganismer och medicinen kan till exempel användas då man vill behandla magsjuka eller vid tandköttsinfektion. Flagyl innehåller metronidazol som aktivt ämne. Metronidazol fungerar genom att hitta bakteriecellen och skapa skador på det bakteriella DNA:t. Även om symtomen blir bättre snabbt efter påbörjad behandling bör du vara noga med att ta Metronidazol precis som läkaren har ordinerat det. Är du på jakt efter Flagyl receptfritt? Många undrar var man kan få tag på Metronidazole receptfritt i Sverige.

Köpa Flagyl med metronidazol online

Är du på jakt efter Flagyl receptfritt? Många undrar var man kan få tag på metronidazol receptfritt i Sverige. På de flesta apoteken är det här läkemedlet receptbelagt, och det kan vara dyrt och tidskrävande att få receptet. I sådana länder som Sverige, Norge och Danmark gäller strikta regler som regulerar situationen på den farmakologiska marknaden och skyddar de farmakologiska företagens intressen mot kundernas intressen. Många antibiotika är skyddade med patent i Sverige. Frågan är om man kan på något sätt köpa Flagyl receptfritt.

Nu vet många att om man behöver köpa Metronidazol receptfritt kan man hitta hemsidan på ett online-apotek. Man ska vara säker på att det är ett pålitligt apotek så att man kan beställa läkemedel säkert där. Läs gärna anvisningen som ingår i leveranxförpackningen.

Vem kan ta Metronidazol?

Flagyl tas bland annat för att bota könssjukdomar som uppkommer på grund av en bakteriell infektion i underlivet. Könssjukdomar som behandlas med Flagyl är bakteriell vaginos och trikomonasinfektion. Metronidazol lindrar vid olika infektioner, bland andra:

 • giardiasis, en tarminfektion med besvär såsom magknip och diarré;
 • bakteriella hudinfektioner;
 • magsår (ofta vid kombination med annan medicin).

Flagyl ska endast användas under graviditet om läkaren anser det som absolut nödvändigt.

Dosering

Flagyl finns tillgänglig i olika varianter och styrkor. Dosen Flagyl 400 mg indikerar hur mycket av det verksamma ämnet metronidazol som finns i tabletterna. Precis som med andra läkemedel är det viktigt att Flagyl används enligt läkarens instruktioner och rekommenderade dos. Ordinerar läkaren inget annat gäller den rekommenderade dosen för behandling av allmänna infektioner:

Vuxna: De flesta läkare kommer att rekommendera en tablett á 400mg tre gånger om dagen under en veckas tid. För behandling av andra åkommor och för barn gäller andra doseringar, likaså för Flagyl.

För behandling av bakterieinfektioner hos vuxna kan en startdos på 800mg (2 x 400mg eller 4 x 200mg) förskrivas, följt av en dos på 400mg (1 x 400mg eller 2 x 200mg) som intas var åttonde timme.

Svälj tabletterna hela med vatten. Kan intas i samband med måltid eller på fastande mage. Dubbla inte dosen om du missar ett intag. Fortsätt istället med nästa dos enligt förskrivna anvisningar. Precis som med all annan antibiotika är det viktigt att man fullföljer hela kuren. Även om du redan efter två dagar ser att dina flytningar har normal färg igen och att det inte längre luktar illa i underlivet, så ska du genomföra alla 7 dagar och inte missa någon av tabletterna. Det här ökar chansen för att behandlingen kommer att ge önskat resultat.

Flagyl kan kosta väldigt mycket om du vill få originella piller. P online-apotek hittar man Flagyl Generisk till lägre priser.

Pris på Metronidazol på apotek

En av fördelarna med Flagyl är priset på detta antibiotikum. Men priset på Flagyl 400 mg kan variera sig mycket beroende på var man köper läkemedlet. Om du köper metronidazol på ett lokalt apotek betalar du mycket mer än vid köpet på online-apoteket. Priset på Metronidazol beror också på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Flagyl Generisk kostar såklart bmindre (det är upp till 40% billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet. Köp gärna Metronidazol på online-apoteket om du vill spara både pengar och tid.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Flagyl kostar på online-apotek. Fast priset på Flagyl 400 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 36 euro för en förpackning med 60 piller.

Flagyl 500 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 60 piller för bara 37 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt*. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Flagyl receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Vem kan ta Metronidazol?

Eftersom de sjukdomar som kan botas med Metronidazol främst påverkar kvinnor över 18 år är de kvinnor som fått antingen diagnosen bakteriell vaginos eller Trichomonas vaginalis mest lämpade för detta läkemedel.

Flagyl ska endast användas under graviditet om läkaren anser det som absolut nödvändigt.

Flagyl och alkohol

Nej, man ska inte dricka alkohol med Flagyl. Alkoholen och läkemedlet kan nämligen orsaka interaktioner, som kan leda till illamående, värmekänsla, en förhöjd puls och huvudvärk. Under en metronidazolkur ska man låta bli alkohol så länge kuren pågår och ett dygn efter att den är avslutad.

Biverkningar

Liksom de flesta läkemedel så kan även Metronidazol orsaka biverkningar hos dem som är känsliga för ingredienserna i denna antibiotika, men i allmänhet så tåls det av flesta som använder det. Flagyl kan ibland orsaka biverkningar, bland andra:

 • diarré, illamående, uppkastningar, magsmärta;
 • metallisk smak i munnen;
 • dåsighet;
 • yrsel;
 • huvudvärk;
 • ataxia;
 • utslag;
 • smärta i muskler och leder;
 • deprimerat humör;

Den som drabbas hårt av biverkningar bör rådfråga en läkare. Om du märker av några oroväckande symptom, konsultera din läkare eller apotekare och så kommer dem bestämma om det är säkert för dig att fortsätta med behandlingen är säker och inte utgör en fara för din hälsa eller ditt liv. Här på Antibiotika Receptfritt kan du enkelt köpa Flagyl online. Välj de produkter du vill köpa och lägg till dem i din varukorg.

mobile version →