Språk & Valuta
Fri global frakt
på alla beställningar över €200
Gratis piller
med varje beställning
1.000.000 kunder
Kvalitet, Integritet, Säker
Låga priser
Bästa pris på nätet

Köp Bactrim 800 mg/160 mg receptfritt

bactrim receptfritt

Bactrim är bakteriedödande antibiotika. Medicinerna innehåller två verksamma ämnen, trimetoprim och sulfametoxazol, som tillhör läkemedelsgruppen sulfonamider. Läkemedlet hämmar bakteriens ämnesomsättning vilket leder till att bakterien dör.

Aktiv substans: sulfamethoxazole, trimethoprim
Spara pengar
Mega rabatter på stora paket

Vad är Bactrim?

Bactrim är en kombination av två substanser (sulfametoxazol och trimetoprim) som samverkar. Generisk Bactrim har en bakteriedödande effekt och används för olika typer av infektioner, bland annat urinvägsinfektion. Dessa hämmar bakteriens ämnesomsättning och har därigenom en bakteriedödande effekt. Trimetoprim används vid okomplicerad urinvägsinfektion. Trimetorim och sulfonamider i kombination används framför allt vid svårare urinvägsinfektioner, men kan också i vissa fall användas vid luftvägsinfektioner.

Bactrim forte används huvudsakligen vid olika typer av infektioner i urinvägarna och i prostata (blåshalskörteln) samt vid försämring av kronisk luftvägsinfektion. Läkemedlet hämmar bakteriens ämnesomsättning vilket leder till att bakterien dör. Vanligen känner man sig bättre inom tre dygn och redan efter ett till två dygn om man har urinvägsinfektion. Även andra infektioner (såsom rödsot, tyfoid- och paratyfoidfeber) kan behandlas med Bactrim.

Många patienter vill köpa Bactrim receptfritt och slippa gå till läkaren. De hittar allt de behöver på nätet. Online-apotek har en del fördelar, bland annat absolut anonymitet, låga priser, rabatter och bonuskampanjer, snabb leverans.

Köpa Bactrim forte receptfritt

Problemet är att man inte kan bara gå till ett apotek och köpa Bactrim receptfritt. Många antibiotika är skyddade med patent i Sverige. Tillverkarna erbjuder antibiotika till höga priser medan de begränsar tillgången till de billigare alternativen för patienterna. Frågan är om man kan på något sätt köpa Bactrim receptfritt.

Nu vet många att om man behöver köpa Bactrim receptfritt kan man hitta hemsidan på ett online-apotek. Man ska vara säker på att det är ett pålitligt apotek så att man kan beställa läkemedel säkert där. Läs gärna anvisningen som ingår i leveranxförpackningen.

Kan man köpa Bactrim Forte 960 mg receptfritt? Vi har bara ett svar: köp gärna trimetoprim och sulfametoxazol online. Det är ett säkert och enkelt sätt att köpa Bactrim.

Pris på Bactrim i Sverige

Priset på Bactrim beror på om det är det originella eller generiska läkemedlet. Generisk Bactrim kostar såklart bmindre (det är upp till 45% billigare exakt sagt). Trots det har det samma verkan som det dyra originella läkemedlet. Köp Bactrim på online-apoteket om du vill spara både pengar och tid.

Nu ska vi svara på den vanligaste frågan om hur mycket Bactrim kostar på online-apotek. Fast priset på Bactrim 960 mg kan variera sig betalar man i genomsnitt ungefär 62 euro för en förpackning med 90 piller.

Bactrim 480 mg har det bästa priset. Du kan beställa en förpackning med 90 piller för bara 39 euro. Du kan spara ännu mer med kupongen XXXX som ger en 10 procent rabatt på Bactrim*. Klicka på bannern nedanför för att se hela prislistan och köpa Bactrim receptfritt.

* Kupongen gäller endast vid köpet för mer än 50 euro.

Dosering

Använd alltid Bactrim enligt läkarens anvisningar. Ved akutte infeksjoner er anbefalt behandlingstid minst 5 dager eller inntil pasienten har vært symptomfri i 2 dager. Ändra aldrig själv den dos som föreskrivits och avsluta aldrig behandlingen utan att rådgöra med din läkare. Bactrim och Bactrim Forte innehåller samma verksamma ämnen men i olika mängd. Två tabletter Bactrim motsvarar en tablett Bactrim Forte. Rådfråga läkare eller apotekspersonal om du är osäker.

Vanlig dos för vuxna och barn över 12 år: 2 tabletter Bactrim 960 mg morgon och kväll. Pediatric dosering beräknas med barnets vikt.

Om man glömmer en dos ska man ta den så fort man kommer ihåg det. Men om det är mindre än halva tiden kvar till nästa dos är det bättre att hoppa över den glömda dosen, och sedan fortsätta som vanligt.

Mer information

 • Man köper Bactrim lagligt och receptfritt i många länder;
 • Du kan hitta mer information om trimetoprim och sulfametoxazol på nätet eller från din läkare;
 • På vår hemsida hittar man information om online-apotek där man kan köpa Bactrim receptfritt i Sverige.

Vi gjorde vårt bästa föra att göra informationen på vår hemsida exakt, aktuell och fullständig.

Biverkningar

Liksom alla läkemedel kan Bactrim orsaka biverkningar men alla användare behöver inte få dem. Vanliga (förekommer hos fler än 1 patient av 100):

 • illamående
 • kräkningar
 • förhöjda levervärden
 • förhöjda njurvärden
 • hudutslag
 • hudinflammation och hudrodnad
 • klåda
 • svampinfektioner
 • diarré
 • försämrad njurfunktion
 • nässelutslag

Dessa biverkningar kan minska inom några dagar när kroppen anpassar sig till Bactrim. Ta denna medicinering med mat kan bidra till att minska gastrointestinala besvär. Kan jag köpa Bactrim online? Ja, genom AntibiotikaReceptfritt kan du köpa Trimetorim och sulfonamider online. Vi erbjuder en enkel, lättförståelig och säker tjänst vilket garanterar din diskretion och säkerhet utan hela processen.

Om du får biverkningar, tala med läkare, apotekspersonal eller sjuksköterska. Detta gäller även biverkningar som inte nämns i denna information. Du kan också rapportera biverkningar direkt till Läkemedelsverket, www.lakemedelsverket.se.

mobile version →